Onze vestiging in Loppersum bestaat al sinds 1 januari 2008 en na de overname van een administratiekantoor in Winsum zijn we sinds de zomer van 2018 ook in het mooiste dorp van Nederland gevestigd. Onder leiding van Theo Trox staan er in zowel Loppersum als in Winsum een team van professionals voor u klaar: Mariëlle Vos, Metty Groenwold, Mariska Damstra, Marieke Bos, Kees Douma en Jeroen Wichard.

foto van ons allenHet kantoor in Loppersum is gelegen aan de Molenweg 58, direct naast de voormalige Rabobank. In Winsum vindt u ons in het pand van Bouwbedrijf Hylmar Diemer aan Het Aanleg 9.

Door onze kleinschalige organisatie zijn we in staat om flexibel te werken en staan we in heel persoonlijk contact met onze cliënten. Onze cliënten bestaan uit allerhande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf: éénpersoonsbedrijven, ZZP-ers, samenwerkingsverbanden en vennootschappen, zowel met als zonder personeel. Wij verzorgen voor u de jaarrekening en de complete bijbehorende belastingaangiften: inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Wij adviseren u graag over de inrichting van uw financiële administratie. U kunt uw financiële administratie en aangiften omzetbelasting natuurlijk ook compleet aan ons uitbesteden. Ook als particulier kunt u uw belastingaangifte door ons laten verzorgen.

Door onze samenwerking met andere deskundigen op het terrein van fiscaal recht, pensioenen, personeel en salarisadministratie kunnen wij u ook verregaander, gespecialiseerde ondersteuning bieden. Wij staan als accountantskantoor onder toezicht van onze beroepsorganisatie de NBA, hetgeen mede onze goede kwalitatieve dienstverlening verzekerd.

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, neem dan gerust contact met ons op! Wij ontvangen u graag eens in Loppersum of in Winsum.

Mariëlle Vos-Rijskamp

Mariëlle Vos-Rijskamp

Assistent-accountant en relatiebeheerder

Vaktechnisch en deskundig

startersbegeleiding
verenigingen en stichtingen
bewindvoerders en curatoren
Mariska Damstra-Jager

Mariska Damstra-Jager

Assistent-accountant

Mariska is all-round

bewindvoerders en curatoren
Kees Douma

Kees Douma

Assistent-accountant en relatiebeheerder

Ervaren bedrijfsadviseur, commercieel en betrokken

financieringen
startersbegeleiding
bedrijfsadvies
Jeroen Wichard

Jeroen Wichard

Assistent-accountant en relatiebeheerder

Kantoorleider Winsum

fiscaal advies
automatisering
personeel
startersbegeleiding
kerkgenootschappen
Theo Trox

Theo Trox

Accountant-Administratieconsulent (AA)

Eigenaar, betrokken, MKB-adviseur

deskundig-betrouwbaar-dichtbij
32416