dienstenxl-administratieHet regelmatig bijhouden van de financiële administratie wordt door menig ondernemer nogal eens als een vervelende bijkomstigheid ervaren. Doorschuiven dan maar. Totdat er aangifte omzetbelasting gedaan moet worden - per maand of per kwartaal.

Anderen zijn er juist dagelijks intensief mee bezig en willen met zo min mogelijk moeite zo veel mogelijk informatie over hun onderneming en de bedrijfsresultaten zien, het liefst continu. Om tijdig bij te kunnen sturen, om vooruit te plannen of om te vergelijken met de begroting.

Wij assisteren ondernemers graag bij hun administratie. Om die vervelende klus over te nemen, of om mee te denken en te helpen bij de inrichting van de administratie, of om deze (verder) te optimaliseren. Natuurlijk zorgen wij ook voor een juiste en tijdige aangifte omzetbelasting, gebaseerd op deze administratie.

Of u nu zelf uw financiële administratie voert of dat wij dat voor u doen: wij zijn deskundig om er een overzichtelijke en informatieve jaarrekening van te maken. U kunt er anderen op representatieve wijze mee informeren over uw onderneming.

Maar ook voor een andere soort van administratie kunt u bij ons terecht, namelijk de salarisadministratie. In samenwerking met een gespecialiseerd administratiekantoor verzorgen wij de complete salarisadministratie voor uw personeel, inclusief de aangifte loonheffingen.

Voor administratieve werkzaamheden berekenen wij een afwijkend, lager tarief. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.