dienstenxl-fiscaalDe fiscale wetgeving in Nederland is constant in beweging. En wij bewegen mee: dagelijks worden wij geïnformeerd over wetswijzigingen en fiscale jurisprudentie. Door regelmatig cursussen te volgen zorgen wij ervoor dat onze vakkennis op het gebied van accountancy en fiscaliteit actueel blijft. Wij zijn daardoor in staat om uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting betrouwbaar voor u te verzorgen en voor u de contacten daarover te onderhouden met de belastingdienst. Wij kijken ondertussen terug op een jarenlange prima samenwerking met de belastingdienst.

Samen met onze cliënten hebben wij goede ervaringen opgedaan door onze samenwerking met enkele fiscaal juristen. Wanneer de fiscale problematiek te complex wordt voor ons, dan kunnen wij een beroep op hen doen en samen met hen tot een oplossing komen.

Ook belastingplichtigen zonder een onderneming kunnen bij ons terecht voor hun aangifte.

Op basis van de door ons gevoerde administratie, maar ook wanneer u zelf uw administratie heeft bijgehouden, dienen wij de bijbehorende aangifte omzetbelasting in. En natuurlijk hoort de periodieke aangifte loonheffingen tot het all-in pakket van de salarisadministratie.

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe dit in de praktijk werkt.

Uw voordeel

Wist u dat u als starter voordeel kunt behalen door te kijken voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt?

Maak nu een afspraak dan adviseren wij u graag hierover.

Afspraak

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij onze beroepsvereniging NBA:
zo bent u van goede kwalitatieve dienstverlening verzekerd!

Meer info

Onze app

Download nu onze app en blijf op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.

Meer info