Ons kantoor wil tijd en ruimte bieden voor advies en begeleiding. Met al onze kennis en kunde op fiscaal, administratief en bedrijfseconomisch gebied willen wij onze klanten terzijde staan samen met de specialisten waarmee we samenwerken: collega-accountants, fiscaal juristen, een advocatenkantoor en een pensioenadviesbureau. Samen willen wij hoogwaardig advies dichtbij onze klanten brengen.

dienstenxl-adviesStartende ondernemers kunnen wij met raad en daad bijstaan om een gedegen start van hun onderneming mogelijk te maken. Wanneer een andere ondernemingsvorm beter is, of wanneer er voor een samenwerkingsverband gekozen is, kunt u rekenen op onze ondersteuning daarbij. Net als bij de ontbinding van een onderneming.

Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen. Voor klanten van ons kantoor maar ook wanneer u nog geen klant van ons bent. Daarbij kan het gaan om zowel zakelijke aangelegenheden als ook vragen die uw privé situatie betreffen. Wij staan bekend om onze lage drempel. Maak er daarom gerust gebruik van wanneer u onze hulp nodig heeft. Wij ontvangen u graag eens in Loppersum of in Winsum!

Uw voordeel

Wist u dat u als starter voordeel kunt behalen door te kijken voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt?

Maak nu een afspraak dan adviseren wij u graag hierover.

Afspraak

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij onze beroepsvereniging NBA:
zo bent u van goede kwalitatieve dienstverlening verzekerd!

Meer info

Onze app

Download nu onze app en blijf op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.

Meer info